Sprinklerservice for nybygg og eksisterende bygninger

Sprinklerteknikk AS jobber med sprinkleranlegg og sprinklerservice for nybygg og eksisterende bygninger, og våre fokusområder er:

  • Prosjektering: For å kunne utføre prosjektering er det nødvendig å være sentralt godkjent og tilfredsstille kravene som stilles innunder dette. Sprinklerteknikk AS innehar selvsagt tilstrekkelig kompetanse og en slik godkjenning. Vi kan bistå med prosjektering av nye installasjoner i nybygg og nytt anlegg i eksisterende bygg.
  • Installering: Vi lagerfører et bredt spekter av Tyco-produkter, samt samarbeider med andre leverandører for å kunne tilby et størst mulig produktutvalg. Vi kan installere både produkter kjøpt gjennom oss og produkter som er kjøpt fra andre leverandører. Videre kan vi bistå med installasjon av nye anlegg i nybygg og nytt anlegg i eksisterende bygg. I tillegg kan vi tilpasse eksisterende sprinkleranlegg som følge av bygningsmessige endringer, samt skifte ut el- og dieselsprinklerpumper.
  • Vedlikehold: Vi utfører periodisk sprinklerservice/vedlikehold av alle typer sprinklerventiler. Dette utføres av godkjent vedlikeholdstekniker med blått kompetansebevis og lang erfaring. I tillegg utfører vi også vedlikehold av sprinklerpumper og utbedringer av avvik etter FG-kontrollrapport.
  • Kontroll: Vi tar oss av den årlige kontrollen av sprinkleranlegget. Vi er FG-godkjent for utførelse av kontroll, og vil sikre at ditt anlegg er i henhold til lover og regler.

Ta kontakt i dag

Har du behov for sprinklerservice? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. Vi har FG-godkjenning, og våre ansatte har blant annet fått opplæring i FG-kontroll. Du kan enkelt nå oss ved å sende en e-post til post@sprinklerteknikk.no eller ved å ringe telefonnummer 23 17 22 70. Alternativt kan du komme innom en tur i Brobekkveien 80, bygg 1-2, 3.etg. i Oslo. Vi ser fram til å høre fra deg!

kontakt oss

Lukk

Kontakt oss

Man-fre: 08-16
Lør-søn: stengt

Geir Berntsen
epost: gb@sprinklerteknikk.no
tel: +47 928 83 883

Torbjørn Berntsen
epost: tb@sprinklerteknikk.no
tel: +47 928 83 818

Sondre Stangeby
epost: sondre@sprinklerteknikk.no
tel: +47 918 16 802

Jørgen Sand
epost: js@sprinklerteknikk.no
tel: +47 920 26 037

Knut Kolbeinsen
epost: kk@sprinklerteknikk.no
tel: +47 932 19 010

Mette Eid
epost: me@sprinklerteknikk.no
tel: +47 404 50 947