Utførelse – prosjektering og installering

Sprinklerteknikk AS er totalleverandør av sprinkleranlegg og sprinklerpumpeinstallasjoner. I tillegg til å tilby kontroll og vedlikehold, bistår våre erfarne prosjektledere, sprinklermontører og prosjekteringsingeniører også med prosjektering og installasjon.

Prosjektering

Med prosjektering menes det forarbeidet som utføres før man kan gjennomføre en installasjon. Det innebærer blant annet beskrivelse og tegning av arbeidet som skal utføres, samt beregninger for å sikre riktig sprinklerdesign i henhold til lover og regler.  Sprinklerteknikk AS har sentral godkjenning, i tillegg til FG-godkjenning. Vi innehar dermed nødvendig og tilstrekkelig kompetanse til å kunne bistå med prosjektering av nye installasjoner i nybygg og nytt anlegg i eksisterende bygg.

Installering

Sprinklerteknikk AS kan bistå med installasjon av nye anlegg i nybygg og nytt anlegg i eksisterende bygg. I tillegg kan vi tilpasse eksisterende sprinkleranlegg som følge av bygningsmessige endringer, samt skifte ut el- og dieselsprinklerpumper. Vi tar også på oss ansvaret for utbedringer av avvik etter FG-kontrollrapport.

La oss ta oss av utførelsen

Sprinklerteknikk AS er en mesterbedrift som også har sentral godkjenning. Med nær femti års bransjeerfaring og FG-godkjenning, er vi en totalleverandør du virkelig kan stole på. Lar du oss ta oss av prosjekteringen og installasjonen av ditt sprinkleranlegg, er du garantert at alt utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og prisoverslag. Du kan komme i kontakt med oss ved å sende en e-post til post@sprinklerteknikk.no eller ved å ringe telefonnummer 23 17 22 70. Alternativt kan du komme innom en tur i Brobekkveien 80, bygg 1-2, 3.etg. i Oslo.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Ja, dersom ønskelig kan du inngå en serviceavtale/bedriftsavtale med oss. Husk at det ikke er nok med prosjektering og installasjon, sprinkleranlegg må også kontinuerlig vedlikeholdes og kontrolleres for feil. Vi i Sprinklerteknikk AS vil kunne ta oss av vedlikehold og kontroll.

Ja, det kan vi. Vi har mulighet til å bistå med installasjon av alle typer sprinkleranlegg og da selvsagt også produkter som ikke kommer fra oss. Skulle du ønske å kjøpe produkter gjennom oss, kan det samtidig være vi kan få til et spesielt godt tilbud. Ta gjerne kontakt for et prisforslag.

kontakt oss

Lukk

Kontakt oss

Man-fre: 08-16
Lør-søn: stengt

Geir Berntsen
epost: gb@sprinklerteknikk.no
tel: +47 928 83 883

Torbjørn Berntsen
epost: tb@sprinklerteknikk.no
tel: +47 928 83 818

Sondre Stangeby
epost: sondre@sprinklerteknikk.no
tel: +47 918 16 802

Jørgen Sand
epost: js@sprinklerteknikk.no
tel: +47 920 26 037

Knut Kolbeinsen
epost: kk@sprinklerteknikk.no
tel: +47 932 19 010

Mette Eid
epost: me@sprinklerteknikk.no
tel: +47 404 50 947