Bestill kontroll av sprinkleranlegg

Kontroll av sprinkleranlegg er ikke bare uhyre viktig, men den årlige kontrollen er også lovpålagt. Ved en kontroll vil du som eier av bygget være sikret at sprinkleranlegget fungerer optimalt og i henhold til lover og regler. Du er garantert at det vil være operativt skulle brann oppstå, og både materielle- og personskader vil kunne minimeres.

Vi er FG-godkjent

Ved kontroll av sprinkleranlegg er det viktig å stille krav til kontroller. Den som hyres til oppdraget må være kvalifisert til å utføre det som kreves av loven, da helt spesifikt av brann- og eksplosjonsvernloven.

Velger du Sprinklerteknikk AS, velger du en trygg samarbeidspartner som er/har:

  • FG-godkjent foretak FG910
  • FG-godkjente sprinklermontører FG900 Trinn I
  • FG-godkjente ingeniører FG900 Trinn II
  • FG-godkjente kontrollører FG900 Trinn I+II
  • Godkjente vedlikeholdsteknikere med blått kompetansebevis for vedlikehold av vannbaserte slukkeanlegg.

Dette innebærer blant annet at våre fagarbeidere har gjennomført kursing og opplæring i FG-kontroll. Vi har også blått kompetansebevis for vedlikehold av vannbaserte slukkeanlegg.

Kontroll av sprinkleranlegg

Vi følger alle lover og regler

Vi følger alle relevante og aktuelle lover og regler og holder oss kontinuerlig oppdatert på endringer. Noen viktige lover og forskrifter er for eksempel:

  • Forskrift om brannforebygging
  • Brann og eksplosjonsvernloven
  • Byggteknisk forskrift (TEK17)
  • Plan- og bygningsloven

I tillegg følger vi også NS-EN 12845, som er en standard satt av Norsk Standard i 2015. Den gir anbefalinger for design, installasjon, vannforsyning og forebygging av tilbakestrømning, igangkjøring, testing og vedlikehold av faste sprinklersystem i bygninger og industrianlegg. Skulle du ha noen spørsmål omkring dette, er det bare å ta kontakt med oss.

Bestill kontroll av sprinkleranlegg i dag

Unngå å være i siste liten med å bestille kontroll, og husk at det er lovpålagt med kontroll av anlegget hvert år. Det kan derfor lønne seg å benytte seg av samme selskap, og vi tilbyr selvsagt avtale. Du kan enkelt nå oss ved å sende en e-post til post@sprinklerteknikk.no eller ved å ringe telefonnummer 23 17 22 70. Alternativt kan du komme innom en tur i Brobekkveien 80, bygg 1-2, 3.etg. i Oslo. Vi ser fram til å høre fra deg!

kontakt oss

Lukk

Kontakt oss

Man-fre: 08-16
Lør-søn: stengt

Geir Berntsen
epost: gb@sprinklerteknikk.no
tel: +47 928 83 883

Torbjørn Berntsen
epost: tb@sprinklerteknikk.no
tel: +47 928 83 818

Sondre Stangeby
epost: sondre@sprinklerteknikk.no
tel: +47 918 16 802

Jørgen Sand
epost: js@sprinklerteknikk.no
tel: +47 920 26 037

Knut Kolbeinsen
epost: kk@sprinklerteknikk.no
tel: +47 932 19 010

Mette Eid
epost: me@sprinklerteknikk.no
tel: +47 404 50 947