Vedlikehold og kontroll av sprinkleranlegg

Vedlikehold

Er du eier av et bygg med sprinkleranlegg som har behov for ettersyn?

Husk at det er eier av bygget som er ansvarlig for å sørge for ettersyn, vedlikehold og kontroll av ethvert sprinkleranlegg.

Sprinklerteknikk AS tilbyr faste vedlikeholdsavtaler for sprinkleranlegg i nye og eksisterende bygg.

Det finnes en rekke ulike automatiske sprinkleranlegg på markedet. Sprinklerteknikk AS utfører periodisk vedlikehold av alle type sprinklersystemer.

  • Våt alarmventil
  • Tørr alarmventil
  • Preaction- og deluge systemer
  • Frostvæskefylt endeanlegg, glykolanlegg
  • Sprinklerpumpesystemer

Periodisk vedlikehold avtalt gjennom oss utføres av godkjente vedlikeholdsteknikere med FG900 sertifisering og lang erfaring.

Kontroll

Årlig kontroll av sprinkleranlegg er viktig, forskriftskrav fra myndigheter og forsikringsselskapene.

Sprinklerteknikk AS tilbyr faste kontrollavtaler for automatiske sprinkleranlegg. Kontrollene utføres i henhold til FG 930:1.

Våre kontrollører har lang og bred erfaring innen sprinklerfaget og utfører kontroll til konkurransedyktige priser i hele Norge.

Kontrollene utføres av våre sprinkleringeniører, sertifisert etter FG900 Trinn I+II.

Service

Sprinklerteknikk AS utfører små og store serviceoppdrag.

Vårt team består av høyt kvalifiserte ingeniører og teknikere med omfattende erfaring i sprinklerfaget, og kan utføre reparasjoner eller bistå med å løse tekniske problemer raskt og effektivt.

Vi tilbyr å utbedre feil og mangler ved sprinkleranlegg, basert på avviksrapporter.

Ta kontakt for vedlikehold eller kontroll

Hvert sprinklersystem er unikt, derfor tilbyr vi skreddersydde serviceavtaler tilpasset byggets funksjon, enten det er et enkelt kontorbygg, boligbygg eller større industribygg.

Dersom du har behov for å få utført vedlikehold eller kontroll, eller ønsker fast serviceavtale, ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

Du kan sende e-post til post@sprinklerteknikk.no eller ringe oss på telefonnummer 23 17 22 70. Vi står klare til å bistå!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Det er forståelig at det kan virke litt i overkant ofte, men en årlig kontroll av sprinkleranlegget er svært viktig å få utført. Kun gjennom en slik undersøkelse og vurdering vil du kunne være sikker på at anlegget fungerer optimalt og vil utløses som det skal ved en brann. Skulle du velge å ikke gjennomføre en slik årskontroll, vil det kunne føre til store materielle skader. I verste fall kan det få fatale følger. Dette kommer da i tillegg til det faktum at å droppe en slik kontroll er lovstridig.

Det kreves at de som gjennomfører en kontroll har FG-godkjenning for nettopp kontroll, og at dette utføres av fagpersonell som har god kjennskap til sprinkleranlegg. I tillegg anbefales det på det sterkeste at vedlikehold utføres av personer med blått kompetansebevis. Et sprinkleranlegg er svært komplisert og avansert, og det kan få store konsekvenser dersom vedlikehold og kontroll ikke utføres riktig.

kontakt oss

Lukk

Kontakt oss

Man-fre: 08-16
Lør-søn: stengt

Geir Berntsen
epost: gb@sprinklerteknikk.no
tel: +47 928 83 883

Torbjørn Berntsen
epost: tb@sprinklerteknikk.no
tel: +47 928 83 818

Sondre Stangeby
epost: sondre@sprinklerteknikk.no
tel: +47 918 16 802

Jørgen Sand
epost: js@sprinklerteknikk.no
tel: +47 920 26 037

Knut Kolbeinsen
epost: kk@sprinklerteknikk.no
tel: +47 932 19 010

Mette Eid
epost: me@sprinklerteknikk.no
tel: +47 404 50 947